HomeEen mentaal veerkrachtige samenleving. Onze Missie Lees meer over ons Home Samen kiezen we de juiste weg Home Neem contact met ons op

Sinds “89

Waarom Cosmo Zorg

 

Soms is het hard werken om je leven op de rit te krijgen. Cosmo Zorg biedt een veilige omgeving, zekerheid en helpt je om relaties met vrienden en familie te verbeteren. Met vertrouwen in jezelf en je omgeving sta je sterker. Het geeft je veerkracht en houd je overeind, ook wanneer het tegenzit. Vanuit die basis kun je worden wie en wat jij wilt zijn.

Cosmo

Even voorstellen

Cosmo zorg is anders, net als jij. Wij helpen je jouw toekomst vorm te geven, op de manier die bij jou past. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en kijken met jou waar jouw kracht en passie ligt. We helpen je het beste uit jezelf te halen, zodat jij je eigen toekomst vorm kan geven. 

Lees verder

 

Op zoek naar advies?

(+31)20 765 7060

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen, zoek je informatie of wil je advies? Neem gerust contact met ons op.

Home

Missie

Iedereen verdient zorg. Met aandacht.

 

Iedere jongere of jongvolwassene kampt wel eens met problemen, maar niet iedereen heeft de tools om die problemen op te lossen. Gedragsproblemen, verstandelijke beperkingen en andere obstakels kunnen grote invloed hebben op de kwaliteit van jouw leven. Cosmo Zorg is er om je te helpen deze problemen of beperkingen samen aan te pakken.

 
Home

Wat partners
over ons vertellen

“De meeste jongeren willen een fijn leven met familie en vrienden en kans om een toekomst op te bouwen. En dat hoeven ze niet alleen te doen. Wij geven mensen tijd en ruimte nodig om bij zichzelf te komen„
Hicham Darif

Hicham Darif

Onze partners

Gemeente Haarlemmermeer
Gemeente Gooisemeren
Gemeente Zaanstad
Jeugdbescherming
Gemeente Haarlem
William Schrikker Groep
Gemeente Huizen
Leger des Heils